Amenajare cu buget redus pentru apartament de închiriat cu suprafață de 60 mp.

Zilele acestea am finalizat impreună cu colegii mei, un proiect de amenajare interioară pentru clienții noștrii care și-au dorit o amenajare inr-un buget accesibil, dat fiind faptul că apartamentul urmează a fi inchiriat.

M-a bucurat faptul că au apelat la noi, am locuit mult timp in apartamente inchiriate si știu cât de puțin important este pentru unii proprietari cum arată acel spațiu, majoritatea apartamentelor date in chirie nu reflectă nici o preocupare pentru confortul chiriașului, multe sunt incropite rapid pentru a obține un câstig rapid. Si aici ma refer la apartamente cu o chirie medie deși nici cele ‘’de lux’’ nu fac exceptie.

Mulți clineți care vin la noi au dilemma bugetului, cat de puțin poți investi intr-o amenajare, fără să faci rabat de la calitate? In principiu bugetul pentru o amenajre medie care să includă schimbarea instalațiilor electrice, sanitare, toate finsajele, mobilier si decorațiuni ajunge către suma de 350 euro/mp, in această sumă ai un apartament cu un minim necesar, fara extravagante. Este foarte importantă folosirea unor finisaje de calitate, daca piesele de mobilier ar putea fi schimbate mai ușor, cu finisajele este mai complicat  și atunci ele trebuie sa fie rezistente  un timp indelungat.

Apartamentul amenajat are o suprafață de 60 mp, un apartament de 2 camere, living deschis cu bucătăria, dormitor cu balcon și baie. In primul rând ne-am pus problema funcționalitații, a spațiilor de depozitare, fluxuri și bineințeles ne doream o atmosferă placută. Chiar dacă nu știam cine va locui in acest apartament am incercat să gadim o amenajare curată, practică si confortabilă pentru oricine urmează să il locuiască. Zona de living comunică cu bucataria, deși nu are dimensiuni foarte mari, am profitat de fiecare colțisor pentru a obține depozitare, unitatea de aer condiționat este mascată desupra cuptorului cu microunde printr-un trafor.

In loc de gresie am folosit o placare cu sticlă printată cu un peisaj scos in evident de culoarea mobilierului. Decorarea s-a realizat minimal astfel incat să ramană loc de personalizare pentru cei care vor locui in el. Si apropo de asta, deocadata apartamentul nu este ocupat de nimeni, se afla pe Bulevardul Unirii, pe cei interesati ii pot pune in legatura cu proprietarii pentru mai multe detalii.

Zona de living este aerisită, dotată cu strictul necesar, canapeaua extrem de confortabilă este de la euromobila. In holul dintre living si domitor este pozitionat un dulap comparimentat asfel incat să incapă toate obiectele de curățenie.

 

 

2 Replies to “Amenajare cu buget redus pentru apartament de închiriat cu suprafață de 60 mp.”

 1. Buna dimineata! Imi place mult aceasta amenajare.
  Care sunt pasii de urmat pentru a avea o colaborare cu dvs. pentru amenajarea unui apartament de 3 camere si o suprafata de aproximativ 60 mp in Bucuresti?

  1. Andreea Cristina says: Răspunde

   Buna Cristina,

   Te rog sa imi trimiti un mail pe adresa arh.andreeabesliu@gmail.com

Lasă un răspuns