Intervenții mici cu impact vizual mare, variante accesibile pentru o reamenajare rapidă și de efect!

Personal nu am fost un fan al tapetului multa vreme insă există modele cu adevarat deosebite care merită luate in considerare atunci simți nevoia de o pata de culoare, fie ca este vorba despre dormitor, living, bucătărie sau orice alta camera. Un tapet de acest gen trebuie folosit cu grijă fără a aglomera  spatiul asa ca, o sa vedem cateva exemple deosebite care dau incaperii un aer fresh, elegant, boem, asa cum considerați ca se potriveste mai bine sufletului vostru.

Colajele pe care le-am realizat reprezinta alăturari de produse care există in magazine și cu ajutorul cărora se poate realiza o reamenajare rapidă cu un buget foarte bun.

Tapetul de mai sus il puteti gasi pe http://www.aedesign.ro/, mi-a placut foarte mult combinatia de culori, personal l-aș recomanda alături de mobilier in formă simplă, nuante deschise si accente decorative.Este o combinatie care nu se demodează dintr-un motiv foarte simplu, este ușor de readaptat fiind compatibilă cu o mulțime de alte nuanțe pastelate.Peretele si canapeaua sunt piesele principale in jurul cărora putem adăuga o mulțime de decorațiuni si piese de mobilier.

Albastrul deschis este una din culorile mele preferate, mi se pare potrivit in combinație cu orice tip de lemn si foarte usor de adaptat in orice stil.Se poate realiza o combinație dintr-o canapea și fotolii clasice iar decorațiunile din zona scandinavă, de exemplu masuța impreună cu decorațiunile pe care le gasiti in magazinul The Home.

Reamenajare dormitorului in nuanțe de gri ofera felxibilitate in alegerea decoratiunilor.Tapetul floral  este tot de pe siteul https://aedesign.ro/

Dormitorul este locul in care te odihnesti, culorile pe care le folosim au un rol foarte important pentru ca ne influenteaza starea de spirit, calitatea somnului este si ea influentata de calitatea saltelei, putem avea orice model de pat atat timp cat salteaua este confortabila si potrivita pentru sustinerea corecta a coloanei.

Un site cu produse frumoase si calitative este https://www.anthropologie.com, pe langa obiecte mici de mobilier se gasesc tapete frumoase si de calitate, produse home and deco dar și din alte categorii. Pentru dormitor lenjeraia de pat are un rol foarte important, este primul lucru care iese in evidenta, pe care il sesizezi  atunci cand intri intr-un dormitor si mai ales intr-un dormitor cu o suprafată mică. Modelele pe care le gasiti aici sunt foarte variate iar materialele sunt majoritatea din bumbac.

lenjerie pat: https://www.anthropologie.com/

Foto: https://stylebyemilyhenderson.com/

 

Lasă un răspuns