Despre mine

Imi plac oamenii corecti, imi plac ideile indraznete si planurile mari.De cand ma stiu am muncit din greu pentru tot ce mi-am dorit, iubesc ceea ce fac si ma consider norocoasa pentru asta.

Sunt absolventa a Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, de mică mi-a plăcut să desenez. să pictez și să imi folosesc creativitatea,.Am avut parte de experiențe profesionale frumoase, dupa terminarea facultății am lucrat intr-un birou de arhitectura din Iordania, Assarai Engineering Firm.

Am plecat singură intr-o țara cu o cultura diferită, eram entuziasmată si nerăbdătoare sa lucrez si sa acumulez cat mai multe informatii, intotdeauna am simtit ca nu cunosc suficient, ca nu stiu destul si am incercat sa acumulez cat mai multe informatii si cunostinte din toate oportunitatile care imi apareau in cale.Acolo am cunoscut arhitecti foarte buni de la care am invatat foarte multe lucruri ce m-au ajutat sa imi dau seama mai bine despre ceea ce imi doresc sa fac mai departe.

După intoarcerea in țară am cunoscut-o pe Adela Parvu.Cred că in viața fiecăruia există anumite momente, persoane și situații care nu se ivesc intamplător.Uitandu-mă in urma imi spunt foarte clare aceste momente, unul dintre ele fiind acela in care am cunoscut-o pe Adela, un om special pentru mine care mi-a oferit incredere maxima din prima și care m-a motivat extraordinar și inca o face.Acum realizam impreuna proiecte de arhitectura si amenajari interioare.

Vreau sa impărtăsesc cu voi aici idei, locuri frumoase, destinații de poveste si amenajări interioare pentru inspirația voastra si a mea.Cred ca avem in permanenta nevoie de noi surse de inspirațtie, care sa ne detașeze măcar puțtin de amalgamul de probleme zilnice.

 

Va multumesc si va astept cu articole frumoase si utile!