CONCURS!!! TU CAT TIMP ALOCI ZILNIC TABIETURILOR TALE?

      Decembrie este perioada mea preferată a anului, nu neapărat pentru că este iarnă și vin sărbătorile, ci pentru că în sfarșit imi găsesc liniștea. Culmea, in toată agitația sărbătorilor, cand toată lumea este mult prea ocupată și concentrată cu toate pregătirile pentru Craciun si Anul Nou, îmi place să profit si să mă retrag in bula mea de liniste, să imi decantez in tihnă toate gandurile. Pentru mine luna Decembrie este una a extremelor, la început clienții sunt pe ultima sută de metri cu amenajarile si incerc să turez motoarele la maxim pentru a finaliza toate proiectele conform planului, pe de altă parte de la jumatatea lunii simt că in sfarsit pot să imi incarc bateriile pentru noul an.

Nu știu daca este neapărat rețeta perfectă, sa muncesti crunt un an întreg iar la final sa te detasezi complet de tot dar, pentru mine in acest moment asta funcționează si ma ajută să imi găsesc echilibrul. Pe de altă parte echilibrul il poti găsi și prin modul in care iți organizez activitățile zilnice. Pe cat de mult timp sunt dispusă sa investesc in tot ceea ce tine de proiectele si soluțiile pentru clienții noștrii pe atat de puțin timp imi doresc sa risipesc in activitățile zilnice de rutină, să zic asa.

Intotdeauana am incercat sa imi simplific cat de mult posibil acțiunile repetitive, de zi cu zi, lucru care ma ajuta enorm in gestionarea eficienta a timpului: hainele de a doua zi intotdeaua pregătite conștiincios cu o seară înainte, cafeaua de dimineață preparată in cel mai simplu si rapid mod posibil cu efort minim, apăsand un singur buton dacă se poate si se poate, Tchibo a lansat o nouă colecție de espressoare Cafissimo easy pe bază de capsule, cu trei niveluri de presiune pentru prepararea cafele – Espresso, Café Crema, si Long Espresso.

Pe langă prepararea extrem de ușoară imi plac si variantele de culori ale aparatelor, usor de integrat cromatic in orice bucătărie. Asa ca, impreuna cu Tchibo voi organiza un concurs pentru tine! Castiga noul espressor Cafissimo easy, extrem de usor de folosit ce ocupă si foarte puțin spațiu in orice bucătărie, tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina mea de  instagram https://www.instagram.com/andreea.crs/ și  să  răspunzi la intrebarea „Tu cat timp oferi zilnic tabieturilor tale?” #myeasycoffee. Concursul incepe astazi și se va incheia pe 20 decembrie. Mult succes!

 

Lasă un răspuns